Fotboll i Åskloster

Den 1 september var vi på fotboll i Åskloster  på Klostervallen. Det var en fin dag, så både farmor Erna och mormor Harriet var också med. Våran lille Otto var också här, liksom farbror Oliver. 
(null)
(null)
(null)
(null)
Här visar Willy pappas nummer 5, det är så fint att se denna dress på den lille grabben. Han älskar att hänga med på fotboll och spela boll med oss alla. Det är full fart både på planen och bredvid planen, det är knappt så att vi hinner titta. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Här har vi papporna på rad Jocke nr 6, Pontus nr 9 och Marcus nr 5. Det är en rutinerad backlinje som spelat ihop i många år. 
(null)
(null)
Nummer 7 har farbror Felix och det är en stor idol för Willy. 
(null)
(null)
(null)
Innan matchen tagit slut, får Michaela, Otto, Lovisa och Willy åka till sjukhuset. Willys arm har troligen hamnat ur led. Det blir ett abrupt slut för dem på denna matchdag. Här spelas det ganska bra fotboll, då våra grabbar tillslut vinner med 2-1 över Getinge. Det var en jämn match och som tur var gick vårt lag segrande ur denna strid. Det var även bröderna Karlberg dom fixade till resultatet. Felix gjorde 1 mål och Marcus ett mål på straff. 
(null)
Här har Felix fått osthatten som bäste/nyttigaste spelare i laget för dagen. Därefter korttagning på målskyttar. 
(null)  
(null)
Marcus fick efter detta reda på vart familjen befann sig, så vi skjutsar honom till akuten. Efter några timmar får de åka hem igen. Läkaren hade dragit armen till rätta, så nu var det som tur var bra igen. Stackars lille Willy, han har sådan otur den lille grabben, men han är så tapper.


Kommentera här: