Motion

Johan jobbar och Oliver sover över hos Felix,  då passar jag på med att åka till gekås. Jag har en del att lämna tillbaka och lite annat att köpa till. Denna gång har jag munskydd på under hela mitt besök i varuhuset, vill ju inte gärna dra på sig något. Jag hoppas verkligen att vi lyckas hålla alla sjukdomar borta från oss, så att vi alla kan träffas och fira jul tillsammans. När jag kommer till Gekås, så blir det som vanligt inget billigt besök, men men det är ju julklappar till alla våra godingar. När jag inte ska ha så mycket, så finns där alltid massor som vi kanske kan behöva. Efter några timmar åkte jag hemåt igen och väl hemma ringde jag mamma. Jag behövde ut och röra på mig, lite motion skadar aldrig och det ville hon också. Det blev en ganska lång rund, i det härliga vädret, den underbara solen kikade fram.....
(null)
(null)
Efter promenader blev det lite fika och då kom även Johan förbi. Vi tittade samtidigt i mammas album och där hittade jag dessa fina bilderna.
(null)
(null)
(null)
(null)
Dagarna innan jul fortsatte med förberedelser  med allt som hör julen till. Alla våra tomtar skulle fram, paketinslagningen fortsatte, klappar inhandlades, Rocky roads gjordes, jag skrev även ett kombinerat brev och julkort till våra släktingar i Finland. Det var ett bra tag sedan sist som jag tog mig tid med detta och nu äntligen blev det av. Det har varit underbart att vara ledig denna tid innan julafton och kunnat göra allt som jag vill hinna med och förbereda inför jul.