Gäster

Dagar går och blir till veckor och sedan månader, det var verkligen längesedan vi sågs såhär hemmavid. Nu i pandemin blir det mindre av gäster och inga större kalas, jag saknar verkligen detta. Tänk att kunna samlas allihopa och umgås och ha det sådär underbart, undrar när detta blir. Det har hänt mycket i vår familj och det hade varit mysigt att kunna dela detta med er alla . Jag hoppas att vi kan göra något tillsammans, då vår minsting snart blir 18 år , men annars får vi ta tag i detta till sommarn, då vi kan ses utomhus. Men under tiden får det bli mindre tillställningar och en sådan tyckte vi det var dags att ha den 30 januari , då vi bjöd hem gäster. Det var våra finaste och bästaste vänner, min älskade bror och hans Helena som kom hem till oss. 
(null)
Det var inte i går precis som ni var hemma hos oss, så detta var verkligen kul. Vi bjöd på cabanossiegryta med ris och sallad, mycket gott och sedan semmelkladdkaka på detta. Vi hade mycket att prata om och kvällen gick fort. Tack för att ni kunde komma och förgylla vår lördagskväll, alltid lika mysigt att ses.          På söndagen var vi hemma hos mamma, även Marcus, Lovisa och Willy kom dit och då blev det en promenad i det härliga vädret. Johan stannade inne hos mamma, han dammsög vinden och ställde upp lite julsaker. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Det var verkligen skönt att komma ut och få rört på sig. När vi kom tillbaka hade Johan fixat färdigt vinden och samtidigt hade han hittat en barnstol, perfekt till Willy. 
(null)
Här busar gammelmormor och Willy! 
(null)
Det blev fika hos min mamma och sedan följde Marcus, Lovisa och Willy med oss hem. Där blev det kvällsmat och Willy satt så fint i sin stol och smakade på sin nya napp, där man kan stoppa i mat att suga på.