Hos Marcus & Lovisa

Dagen efter blir vi bjudna på mat hos Marcus och Lovisa. Först blev det fika och sedan sövde vi denna lille underbara godingen. Det finaste man har ställer man ju på bordet, denna gång soffbordet. Medans lillgrabben sov fixades det sista med maten och sedan hann vi även äta detta, innan godingen vaknade igen. 
(null)  Vi fick ris, sparris och skinka, så himla gott. Det var så längesedan vi åt denna rätt, hade nästan glömt av den. Tack för allt, ni är så underbara.                                                                   När vi kom hem var det så här vackert på vår gård. Det är supermysigt med ljuset i mörkret och att det sedan ligger snö på marken, gör ju inte saken sämre. Det blir sådan härlig stämning, en frid och ett lugn lägger sig omkring oss, underbart.
(null)     
(null)
Michans bil var snötäckt, hon har fått ta ULP-en, då hennes inga vinterdäck har ännu. Vilken tur att vi ändå har denna oönskade blåa bil ståendes på gården. 
(null)
Dagen efter den 7 januari jobbade jag, vi hade utvecklingsdag. Det blev en lång arbetsdag, men vi hade många bra diskussioner och hann även med att titta på våra kommande utvecklingssamtal och fixa i lärmiljön. Dagen efter var jag ledig igen och då hade jag turen att få mat hos mamma. Johan arbetade i stan, så han kom också förbi. Alltid lika mysigt att få möjlighet att komma hem till dig och att sedan maten smakar väldigt gott, gör ju stunden ännu bättre. Kram och tack för att vi fick besöka dig.
(null)
Johan åkte tillbaka till arbetet och jag försökte då passa på med att fota och lägga ut lite saker till försäljning på Varbergs loppisen. Tyvärr går det lite si och så med intresset för våra saker, men skam den som ger dig, snart kanske de rätta köparna dyker upp..,,,...