Familjen samlad!

Årets andra golfrunda tillsammans med våra stora grabbar. Vi började dagen med nio hål på Klosterfjordens golfbana, det gick lite si och så med spelet, men mysigt att komma ut och få spela med grabbarna..... Felix var den som fick ihop mest poäng.
Killarna värmer upp i väntan på att få slå ut på första tee.....
Medans vi var ute och spelade golf, så tog Michan hand om lillebrorsan och fixade frukost till honom. Det är gott när hon är hemma och tar hand om honom. Snart flyttar hon till sin nya lilla lya och då träffas de inte så ofta längre.
Grabbarna följde sedan med hem och fick lite mat. Det blev kotletter,  potatis, sås och sallad, mycket gott!
Efter maten var killarna sugna på att åka och bada, så vi hängde med allihopa. Oliver hade en kompis, så de följde också med...... Det blev Rörvik denna gång också.
Det blev premiärdopp för några av oss, kallt var det men ändå lite skönt när vi väl var i vattnet.... 
Vi stannade ingen längre stund utan var snart hemma igen. Vi slappade och tittade på serier och sedan stack killarna till sin träning nere på Klostervallen och jag skjutsade Oliver till sin träning i Derome på Dersbovallen.
Efter träningen hade vi fixat kvällsmat, grillat korv med bröd och ostbricka....
Mysigt att ha familjen samlad! Härligt att få tillbringa en hel dag ihop med våra barn. Det var verkligen längesedan som vi hittade på saker ihop, kul att grabbarna kunde och hade lust att vara tillsammans med oss.....