Nytt år

Nu är det nytt år och andra möjligheter. Denna dag, den 1/1-23, besökte vi Erna i Veddige, hon bjöd oss på lunch. 
(null)
(null)
Det var så gott, smakade hur bra som helst. Några dagar senare gjorde Johan god pannbiff till lunch. Han är bäst min Johan. Det är sådan tur för mig att han tycker om att laga mat och den blir alltid så bra och smakrik. Jag tycker att det är svårt att få till smakerna, är alltid lite för försiktig med kryddorna. 
(null)
Närmare kvällen var vi hembjudna till vår lilla familj. Där bjöds det på bakpotatis med tillbehör. Det var väldigt längesedan vi åt detta, har nu blivit påmind på nytt igen och kommer helt klart att göra detta framöver. 
(null)
(null)
och därefter hjälpte Willy till med efterrätten. 
(null)
(null)
Här äter Willy en god glass. Det var väldigt gott alltihopa och vi tackar för ännu en mysig kväll tillsammans med er.                                  Den 4 januari fyller vår äldste 32 år, men de har annat för sig, så inget firande denna dag. Asså kan verkligen inte fatta hur fort tiden går, det känns så otroligt. Det gäller verkligen och ta tillvara på nuet. Vi är så tacksamma över all tid som vi får och har möjlighet att hänga med alla våra nära och kära. Det är viktigt att få till en bra tillvaro med arbete och fritid, kunna vara behjälplig, aktiv och även ta det lugnt. Denna dag fixar jag lunchen och då blir det skink- och potatisgratäng. Tänkte att det var dags att ta hand om resterande skinkan och detta blev helt ok. En perfekt lunch för oss i detta hemmet. 
(null)
Det blir även en och annan promenad i vår omgivning, det är så välbehövligt och skönt att komma ut och få rört på sig. 
(null)