Inte bästa vädret

På lördagen var det återigen dags för fotboll, denna gång var det en tidig match, redan kl 12. Johan, Oliver och jag begav oss till Dersbovallen och även mamma kom dit. Nu skulle de möta Hyltebruk, heja heja. Matchen startar och våra grabbar spelar ganska bra, men det är Hyltebruk som får in första målet. Efter en stund reducerar vi på en fin frispark, som går direkt i mål, gott 1-1. (null)
Det är inte bästa vädret, så riktigt skönt att vara på Dersbovallen, sitta på läktaren och kura.....
(null)
(null)
(null)
Våra grabbar fortsätter skapa bra chanser, men har svårt att få in bollen. I sista kvarten lyckas vi göra 2-1, ska detta hålla? Nä, tyvärr slutar matchen 2-2, Hyltebruk lyckas göra ett mål till. Det är så synd om våra grabbar, de kämpar och stretar på. Vi får verkligen hoppas på nya tag till nästa match. Under matchen bestämde vi oss för att åka in till akuten med Olivers fot, vi måste få reda på hur det egentligen är med denna fot. Det blir en MC Drive, då vi är väldigt hungriga och sedan vidare mot sjukhuset. Johan stannar på akuten och jag passar på med att göra några ärenden för fotbollen, det är nämligen sammandrag på Klostervallen under morgondagen. Efter några timmar är även jag på akuten och väntar. Det ska bli röntgen av foten och sedan kommer läkaren, det är en evig väntan. Foten röntgas vid fyratiden och sedan blev det ny väntan..... (null)
(null)
(null)
Vid sex-tiden kommer läkaren och då visar det sig att foten är rejält stukad, inte bruten som vi misstänkte, men en del av ledbandet har slitit med en benflis som lossnat i samband med stukningen. Det är därför foten fortfarande är så svullen och vilket gör att Oliver har så ont och inte kan gå på foten. Men han ska försöka med detta ändå och göra vissa rörelser, för att kunna komma igång med att använda sin fot igen. Vi ska även ta kontakt med en sjukgymnast, så att han får övningar att göra och får igång blodcirkulationen och rörligheten i foten. Oliver och vi vill ju att han ska komma tillbaka till innebandyn så snart som möjligt. Trötta men nöjda med att inget var brutit var vi strax därefter hemma igen och kunde efter en lång väntan, välförtjänt slappa i soffan.....                                                                        På söndagen (19/8) var jag nere i kiosken tidigt och fixade iordning för sammandraget och ängnade sedan resten av dagen till att småplocka och lägga ut saker till försäljning. Det går fortfarande väldigt trögt med mina tilltänkta försäljningar, men men den som väntar får se, kanske någon efter ett tag kommer på att de behöver något som vi vill sälja.