Olika händelser i januari 2022

Detta inlägg kommer att handla om lite olika händelser i januari 2022. Först blir det julen och granen som städas bort, det blev inte så många barr som vår gran fällde denna första jul i vårt hus på Martornsgatan. Framför allt var det närmare till altandörren, än vad vi hade tidigare. Denna gång var det så mycket lättare att få ut granen och så var det ju en ädelgran med tjockare barr. Städningen efter granen var över på en kort stund. 
(null)
På eftermiddagen samma dag 9 januari var vi hembjudna till Peter och Mia på kalkonmiddag. Riktigt lyxigt att få gå bort och äta söndagsmiddag.
(null)
(null)
Det bjöds lite senare på moccatårta och kaffe. Tack så jättemycket, allt var supergott.                Dagen efter den 10 januari var det dags för arbete igen och det gick lätt. Kul att vara tillbaka och inne i vardagen igen. Jag slutade tidigt idag, så efter jobbets slut åkte jag hem till min mamma. Hon har bjudit hem mig på lutfisk och det ska bli så gott. 
(null)
(null)
Det är bara mamma och jag som gillar detta, så det passade bra med denna dag. Förr åt vi alltid detta i samband med julen, när både min farfar och farmor levde, då bjöd mamma hem dem till oss. Det blir numera inte så ofta som detta äts, men det händer ibland, men bara en gång om året och kanske inte varje år. Tack mamma alltid lika trevligt att umgås med dig. Sedan fortsatte vecka med jobb och när fredagen kom blev det mys i soffan med mat och film/serie "Bortförd".
(null)
Här har vi gjort Annas goda kycklinggryta med ris och sallad. Denna blev väldigt god och med lite rött till och tv, så blev allt perfekt.