Studiebesök

Under veckan, närmare bestämt den 28 januari, blev det grön ärtsoppa med ägghalvor, så väldigt gott. Detta hade vi inte testat tidigare, men jag hade hört om denna rätt för många år sedan och nu äntligen vågade vi. Detta kommer vi att äta fler gånger.
(null)
På torsdag den 30 januari var det dags att bege sig till Falkenberg, grupparbete och samtidigt studiebesök. Här fick vi en hel del tips och idéer, kul och inspirerande att besöka andras arbetsplatser......
(null)
(null)
(null)
Några dagar senare, närmare bestämt den 1 februari åkte vi in till stan och shoppade till Oliver. Därefter var det tid för lunch och vi bestämde oss för stt gå till Invito. Det var väldigt längesedan som vi var ute och åt på tu man hand, det var väldigt mysigt och mycket gott. 
(null)
När vi var nöjda med vårt restaurangbesök, så åkte vi ner till Tvååker. Det var match igen för våran Michan och hennes lagkompisar. Denna gång mötte de Veddige, men tyvärr så var det inte mycket som stämde, utan förlusten var ett faktum....,
(null)     
(null)     
(null)
Därefter åkte vi hemåt igen och visade upp kläderna för Oliver, det blev superbra, en mycket nöjd grabb. På kvällen, vid sjutiden, så skjutsade jag Oliver till Jakob och Erik, nu var det tid för fest. Det var rock tema, så grabbarna fick hjälp med sminkningen av Jakobs syster. Sedan fick Johan och jag en lugn kväll i tv-soffan och det dröjde inte så lång stund innan vi var redo att krypa till sängs. Några timmar senare hörde Oliver av sig, nu var han nöjd, mådde inte helt bra, så jag hämtade hem honom. Det är alltid bra och skönt att de vågar höra av sig och jag hämtar ju så gärna. Det var väldigt härligt att komma hem och sedan fick jag bäddat ner Oliver och strax därefter mig själv igen.