Michan 30 år

Söndagen den 26 augusti firade vi Michan 30 år. Hon fyllde ju den 21 augusti, men då var det fullt upp med annat. Tänk att våra barn börjar bli så gamla, kan inte fatta vart tiden tar vägen. För två år sedan kröp Marcus över 30 strecket och nu var det Michaelas tur. 
(null)
Men innan det var dags för kalas var det en fotbollsmatch för DeromeÅsklosters A-lag. 
(null)
(null)
Vi åkte till Kungsbacka och där blev det en       tung förlust, som slutade 4-3. Kungsbacka IF drog tyvärr det längsta strået. Våran Felix fick gjort två mål iaf och det tycker jag är kul. När vi kom hem igen var det dags för kalas. Vi bjöd på hel lax i ugn, med potatis, sås och grönsallad och lite ost och kex. 
(null)
(null)
Här garneras tårtan och bästa hjälpen får då Michaela av sitt brorsbarn. 
(null)
(null)
(null)
Paketöppning blir det också och då hjälper gärna Willy till igen. Kalaset avslutas med fiskdamm för Willy, många grabbar hjäper till. 
(null)
Vilken lycka det blev något på kroken. 
(null)
Det blev ett mysigt firande av vår finaste dotter. Några dagar senare var det ytterligare en match och nu med B-laget. Denna gång var vi på Dersbovallen. 
(null)
(null)
(null)
Vårat gäng mötte Fjärås och det blev tyvärr förlust med 1-0. Men det är alltid kul att se våra ungdomar när de spelar och vid detta tillfälle var det Oliver som var med.