Lillprinsen

Lillprinsen firade med sin mamma och pappa och var såhär fin och go på julafton. Tur att det finns sociala medier, så att vi fick en skymt av honom.
(null)
Längtar så efter våran lilla goding, så det fick bli en viral julklappsutdelning. Willy öppnar julklappar och vi får kolla på via FaceTime. Det var den bästa lösning vi kom på för i år.  
(null)
Men den riktiga julklappsutdelningen med lilla familjen får vi ta när jag är frisk igen. Längtar efter att vi ska kunna ses igen. Samtidigt väntar jag även på mitt covid svar. Det lär nog komma om fyra fem dagar, då jag hört att många får vänta på sina svar. Det är många som är sjuka just nu, men hoppas att det inte är covid iaf. Jag vill ju inte ha smittat mina andra barn, delar av vår familj, som vågade fira jul ihop med mig. Dagarna går fast man inte så mycket gör, men ute kan vi ju vara, så det fick bli några härliga promenader. 
(null)
(null)
Lite ris a la malta blev det också såklart. Varför inte framför tv:n ihop med lite fotboll som omväxling.
(null)             
(null)
Den 26 december fick jag mitt svar, jag var negativ, så skönt, då behöver jag inte oroa mig för att jag smittat mina nära och kära.