Go-cart!

Som vanligt startar dagen med en härlig frukost.  Det är underbart att kunna unna sig denna start på dagen. Äta tillsammans och hinna njuta, bara ta det lugnt och vara.... (null) 
Därefter stannar vi i lägenheten och hänger vid poolen. Michan känner sig inte bra, det får nog tyvärr bli en tur till apoteket igen. Snart går Michan och jag dit och berättar för tjejen på apoteket att problemet med halsen kvarstår. Då låter hon oss köpa penicillin, det kostar 2,50 euro. Det blir ett snabbt och billigt besök, hoppas nu bara att detta hjälper våran Michan. Innan vi går tillbaka, hinner vi göra ett snabbt besök på Primark och sedan även Al Campo (mataffären) Sedan går vi hem igen, Michan lägger sig på altanen i skuggan och jag intar en solstol i solen och lägger mig och läser. Det är så avkopplande att läsa, även om det är litteratur för mitt arbete. Tyvärr hinner eller tröster jag inte läsa hemmavid, har inte riktigt tiden. Det kan bero på att jag har svårt med att prioritera läsningen och i samband med att jag lägger mig, så blir det aldrig mer än någon sida, sedan är jag alltför trött. Denna semester har jag hunnit med att nästan läsa ut boken och det känns så skönt. Litteraturen var väldigt bra och kommer bli användbar i mitt fortsatta arbete, då vi ska gå in i ett projektinriktat arbetssätt och även att jag ska fortsätta vara handledare.                                    Dagen fortsatte med pizza till lunchen och sedan badade jag i poolen. När klockan närmade sig fyra, bestämde Johan, Oliver och jag oss för en promenad bort till Go-carten.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Det var bara Johan och Oliver som körde Go-cart denna gång, men nästa ska jag också hänga med på racet.....                                          När vi promenerade till go-carten hade vi vatten med oss, men nu var detta slut, så då gick vi och köpte varsin glass. Det var fyra glassar i paketet, så vi gav en glass till en kille utanför affären. Han blev väldigt glad och tackade så mycket.  (null)
(null) 
(null)
Vi hann även med lite shopping och sedan avslutade vi kvällen med hamburgare och patata fritas hemma i lägenheten.......