Lunch på banan

Den 8 augusti hade vi en bokad golfrunda på vår Västra bana, så efter en mysig frukost åkte vi dit.  (null)
(null)
(null)
Det blev en otroligt varm och svettig runda, vilken värme och samtidigt gick spelet någorlunda bra denna dag. Jag gillar verkligen Västra banan, på något sätt är den lättare för mig att få poäng på. Jag har alltid tyckt bättre om denna bana, som är mer öppen, bredare, fast längre hål.
(null)
Men värmen störde mig ordentligt idag, så jag fick byta tröja.  När vi väl var färdiga med 18 hål så blev det lunch på banan. Här på vår Västra bana har de mycket god mat, så vi rekommenderar er att äta när ni spelat färdigt er runda. 
(null) 
(null)
När vi sitter och äter ringer mamma för att kolla om vi hämtat korgen, ja just det, det var också idag. Jag får strax ringt Hemabutiken och efter lunchen åker vi direkt dit. Lars och Helena åker före oss ner till stugan, då vi även tänkt tillbringa resten av dagen ihop. Korgen är såååå fin, vilket arbete hon i butiken har gjort, underbart.
(null)
Korgen stuvas in i bilen bland golfbagar och golfvagnar och sedan kör vi hem korgen till mammas hus. Strax därefter är vi på väg ner till stugan igen och då har Lars och Helena redan hunnit ner till stranden. Vi skyndar oss dit ner med varsin handduk, det ska bli härligt med ett dopp i havet. Vi tar med en wabodaboll ut och kastar till varandra. Jag tar sats och ska kasta bollen mot Lars, men då gör jag en vurpa ner i vattnet. Som tur var slog jag mig inte, men det såg något märkligt ut, vi skrattar allihopa. Sedan badar vi och är snart uppe igen och efter en kort stund är vi tillbaka i stugan.  (null)
(null)
Det blir Supburger till kvällsmat och sedan spelas det kort. Vilken härlig dag vi fick tillsammans, supermysigt och kul att ni hade möjlighet att hänga med oss......