Kollega firas

På tisdagen (5/11) efter mitt arbete, så var det dags för ett besök hos Lisbeth. Det är välbehövligt och väldigt skönt med lite massage. Denna gång kom Lisbeth fram till att jag mest troligt har falsk ischias och som väl var lyckades hon massera bort min värk. Nu kommer det dröja ett tag till nästa gång, nämligen den 11 februari. På kvällen blev det innebandy i Mariedalshallen, träningsmatch mot JAS-laget och där lyckades våra P03 killar vinna.  (null)
(null)
Det är alltid kul när de vinner och speciellt om de gör detta mot ett äldre lag. Ännu bättre när det nu ska vara ett ihopplockat lag och så även de bättre spelarna som lyfts till detta JAS-lag. Veckan flyter på, torsdag blir det utbildning igen i Göteborg och på fredagen 8/11 ska vår kollega firas, hon har fyllt 60 år. Jag tar mig dit med vår bil och min fina Michan tar sedan hand om bilen. Vi har alla tagit med varsin tapasrätt hem till Monica, för att hjälpas åt med maten. Snart går vi bort för att hämta Anette......                                     Todelo fick vara med och fira. Anette skulle få åka skottkärra tillbaka till Monica, men tyvärr var däcket ej pumpat ordentligt. Förskräckt såg hon ut också, så var nog skönt att slippa.  
(null)
(null)
(null)
God mat och dryck blev det sedan hemma hos Monica. Vi hade en mycket trevlig kväll med sång och lek (ett frågespel kortslutning).  (null)
(null)
Tack alla goa kolleger för ett lyckat firande, samt god mat och dryck i trevligt sällskap. Min snälla Michan hämtade sedan sin mamma och körde oss hem till Åskloster, där dottern min sedan sov över. Godnatt godnatt....,,,