Hektisk valborg!

Nästan uppe med tuppen, då Oliver skulle ut tidigt och sälja sina tidningar. Han stack iväg själv med två väskor packade med GT och bilagor. Jag åkte ner till kiosken och förberedde, då det var dags för Olivers gäng att spela en träningsmatch mot SRG. Johan fick agera värd och se till att planen blev rustad för match.....
Efter sin GT-försäljning kom Oliver ner till matchen, han var nöjd med sin runda. 13 sålda GT och fyra bilagor blev det, han fick även sålt någon extra vid planen.
Matchen slutade 1-1, vilket var ett bra resultat som speglade matchen. Båda lagen var otroligt duktiga, kämpade och spelade väl hela matchen.
Efter detta blev det lunch för våran familj och sedan hade Johan och jag lovat hjälpa Michaela med att flytta hem sina saker. Det blev även lite städning i hennes lilla lya. När vi väl hjälptes åt alla tre, så tog det bara tre timmar, så efter ett tag var vi alla på väg hem med det sista av Michans pinaler.
Hua mig vad grejer den tjejen har samlat på sig. Även om vårt hus är stort, så vet vi ej om vi kan rymma alla hennes saker.
Efter flytten blev de Årnäs burgare och pommesfrites, vi var verkligen hungriga. Sedan tog jag mig an vår klädkammare, där en vägg behövde målas en sista gång, nu är det bara listerna som fattas och sedan kan Michaela fytta in delar av sitt bohag i vår klädkammare...
Denna valborgsmässoafton avslutade jag i soffan med ett glas vitt vin och nu är det dags för sängen....