Blandat innehåll

Tiden rusar på och här händer lite av varje, därför kommer här lite blandat innehåll. Dagen efter vår tjejträff var vi nere i stugan och hjälpte mamma med målning. 
(null)
(null)
Allt ska få samma färg, så även lillstugan. Stugan har flyttats fram någon meter, då den stod på grannens tomt. Den har även blivit av med sin veranda och fått ny trall.                          (null)
Den 28 maj blir det frukost framför tv, asså det är så mysigt. Bästa sättet att starta dagen på.
(null)
Här kollar jag hur skuggan breder ut sig, vilka växter kan trivas här? Vi ska göra iordning ett land med förhoppningsvis tåliga skuggväxter. På eftermiddagen blir det fotboll. Nu ska DeromeÅskloster möta Galtabäck på Dersbovallen. Det blev en jämn kamp, där Galtabäck tyvärr till slut vann.
(null)
(null)
Detta kunde vi sedan läsa i Varbergs Posten.
(null)
(null)
(null)
(null) 
(null) 
(null)
Fina blommor, som står sig ännu. Jag fick dem av barnen på morsdag. 
(null)
Det byggs på vår nya skola, markarbetet är på gång. 
(null)
Här ska vårt altanräcke breda ut sig, för att grillen ska få en egen plats. Grabbarna som är här hade inte grävt bort gräset, så jag kämpade och slet i några dagar och tillslut var det uppgrävt. Jag ville inte ha en massa gräs under trallbygget. 
(null)
Killarna fortsatte bygga och snart närmar det sig att det blir klart. Johan fixade denna härliga rätt, en av dagarna och den smakade väldigt bra. (3 juni)
(null)
Detta är Felix balkong, vilken vi ville hjälpa honom att få lite finare och mysigare.