Utvecklingsdag

På måndagen hade vi utvecklingsdag på Travaren, vilket var något ovisst, skulle vi kunna genomföra denna dag. Det gick då vi höll oss mestadels i olika grupper. Vi började med vårt nätverk, där jag är sekreterare, dagens diskussioner var angående vårt uppdrag..... Vi fick även tillfälle att ses i våra arbetslag och fick även information om Unikum i storgrupp... När det närmade sig lunch, bestämde vi oss för att gå till Havanna och här var det nästan folktomt, de blev nog glada över att vi kom nio kolleger. Dagens lunch var bland annat lamm och det var sådär, sista tuggorna smakade lite speciellt, så det fick bli kvar på tallriken, annars var det gott för övrigt. 
(null)
Dagen fortsatte efter lunch och avslutades närmare kl 16.30 och då hade vi koordinatorer en träff med Christin, vår rektor..... (null)
På tisdagen var det våffeldagen och efter jobbet firade vi med våfflor, mums så gott.....   Det är härligt ute nu med alla vårtecken som börjar dyka upp, men det är fortfarande en stor oro då pandemin fortsätter härja. Vad är det som händer runt omkring oss, det är så overkligt. Mycket är nedstänkt och har så varit en längre tid. Oliver och Michaela fick inte spela sina sista matcher i innebandyn, serien slutade tvärt, liksom deras träningar. Oliver har även fått hemstudier, vilka startade förra veckan. Lärarna fick en snabbkurs i att leda över nätet, en digital plattform. På torsdagen 19 mars började hemstudierna för våran grabb, alla gymnasier och högskolor stängde ner sina utbildningar.  (null)
(null)
(null)
Dagarna flyter på och snart blev det lördag kväll 28 mars och då firade vi Earth hour. Vi släkte ner hela huset och tände detta ljuset.
(null)
Ute var vägbelysningen tänd och vi fuskade med tv:n, annars var det mörkt i vårt hus.