Fler födelsedagar att fira

På onsdagen den 31/3 var det Johans födelsedag. Grattis världens bästa man till dina 55 år. Till kvällen firade vi lite stillsamt med mackor från Subway. Jag var där för första gången och köpte mackor, det var inte helt lätt att välja. Jag passade samtidigt på med att göra slut på mina sista slantar via ePassi. Mackorna var helt ok, så det kan säkert bli fler köp därifrån. Johan ska firas mer om några dagar, då de kommer fler födelsedagar att fira. Nästa dag att fira var den 2 april. Grattis till våran goa kille Oliver som fyller 18 år. Vart tar tiden vägen, åren går så väldigt fort. Vi hänger inte riktigt med... Dagen började med sång, paket och frukost på sängen. Hipp hipp hurra!
(null)
(null)
Paketen är från syskon, mormor, farmor och oss. Han fick ett nytt padelracket. En nöjd kille blev strax efter kl halv tolv hämtad av sina syskon för att spela padel. När de väl kom tillbaka var det dags att förbereda för kalas. Johan fixade maten och jag stod för tårtan, precis som uppdelningen brukar vara. Gästerna var bjudna till kl 14.30 och därefter började vi med att utbringa en skål för alla födelsedagsbarnen.   (null)
Dagen till ära hade vi köpt champagne "Guldkula" att skåla i. Tips från nyår och vilken vi fastnade för, den var mycket god. Efter skålen öppnade de tre grabbarna sina presenter. Olivers nästa present var säkert denna från sina syskon. Han fick även några t-shirts, spray till håret och presentkort på krögarföreningen.  (null)  
(null) 
(null) 
Johan fick pengar att handla för i shopen på golfbanan, en stekpanna, presentkort från krögarföreningen och pengar. Felix fick ett skrivbord och pengar att köpa golfprylar för, då det var vad han behövde. 
(null)
Sedan var det tid att äta, det blev grillat, potatisgratäng, sallad och goda såser (null) 
(null)
Alltihopa var mycket gott och vi hade en härlig stund tillsammans. Jag hade som vanligt bakat en tårta och denna gång blev det lite påsktema på tårtan.
(null)
Jag var ganska missnöjd med tårtan, men den smakade mer och bättre än vad jag trodde, så det kändes väldigt bra. 
(null)
Här lånar gammelmormor lille Willy, han är ju så underbar denna lille goding. 
(null)
Tack för ett härligt födelsedagsfirande.