December är här

Tiden går verkligen fort, december är här. På jobbet blir det till att skapa inför den stundande högtiden. 
(null)
Hemma har julgardiner och stakar kommit fram, det är en mysig tid vi har framför oss. Jag gillar verkligen denna tid, med allt var det innebär, men mest är det ljuset. Det är så mysigt med alla ljuskäglor av olika slag. Samtidigt ör det en stressig månad, men jag försökte planera det bättre i år, så fredag 6 december hade jag återigen en ledig dag. Jag började med att köra Oliver till skolan och sedan åkte jag hem till min mamma och pluggade lite och därefter hängde jag med vår goa dotter Michaela. Vi gjorde en tripp till Gekås, fast ingen av oss egentligen hade tid med detta. Men vi blir ju shoppingsugna ibland och det var detta tillfälle som gavs. Vi hade bara tänkt stanna ett par timmar, men som vanligt går tiden otroligt fort och här fanns en hel del att shoppa. Det blev många klappar köpta och även lunch fick det bli. (null)     
På kvällen blev det hemmagjord pizza, den blev som vanligt väldigt god.
(null)
Lördag 7/12 följde mamma med mig till först Warberg Tomat och sedan Torpa för att få lite julstämning, här var det julmarknad. Det var inte jättemycket att ha, men ändå lite mysigt och samtidigt fick vi köpt lite smått och gott (null)         
Middagsgäster fick vi på söndagen och då blev det snitzel/torsk med potatis, ärtor och skirat smör. 
(null)     
(null)
Tack Marcus och Lovisa för att ni vill komma hem och hänga med lillbrorsan och oss, det är alltid lika mysigt.                                                        På eftermiddagen/kvällen fick vi en dos av innebandy, det var Warbergs div 2 som spelade. Vi var nyfikna på hur dessa grabbar spelade och om några av Olivers lagkompisar var med. Det var bara två killar från Olivers gäng denna match.  (null)
Det var ett bottenmöte, som Warberg vann med 4-3, vilket var bra. För övrigt har de det tufft i denna serie och ligger som sagt var långt ner i tabellen........