Mormor skulle blivit 100 år

Denna dag, 15 april skulle mormor ha fyllt 100 år, men tyvärr blev det inte så. Jag var så säker på att det skulle bli så, men fick en stor chock för 3 år sedan, då mormor gick bort. Hon var en krutgumma, väldigt frisk och självständig, men plötsligt hände det. Mamma ville att vi tillsammans skulle uppmärksamma denna dag, men då vi var i Nerja, så gjorde jag såhär. Detta blev vår hyllning till mormor på hennes 100-årsdag. 
(null)
(null)
(null)
Vi hängde återigen på stranden Burriana och här fanns många fina stenar. Willy hjälpte mig att samla ihop dessa och snart hade jag lagt ut dem såhär. Vi hade en härlig dag på stranden, lekte, badade, fikade och åt lunch.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
När vi kom tillbaka till huset blev det fortsatt häng ute vid poolen. Marcus tränade lite och då hängde Willy på. 
(null)
(null)
(null)
(null)
Detta är sista kvällen i huset, så det blev till att packa ihop sina saker och städa ur kylskåpet. Vi njöt en sista gång på altanen och därefter blev det till att gå och lägga sig och sova. 
(null)
(null)
Dagen efter den 16 april var det tidig färd till flyget. 
(null)
(null)
(null)
(null)
Det var en pigg kille som satte sig i flygstolen, Willy pratade och pratade, men det dröjde inte länge innan det så ut såhär bakom mig.
(null)
(null)
Hela detta gäng hade somnat om och det är förståligt, då vi varit uppe mycket tidigt. Det var skönt att komma på flyget och kunna slappna av. När vi kom till Köpenhamn och Kastrup, laddade vi med att köpa med oss mat och därefter hoppa på tåget mot Sverige och senare Varberg. 
(null)
(null)
Vi har haft en härlig resa, mycket sol och bad och härligt häng tillsammans med hela vår stora goa fina familj. Nu ska det bli skönt att komma hem igen. Borta bra, men hemma bäst.