Sportlov

Denna vecka är det sportlov och därmed färre barn på förskolan, så jag var ledig en dag för att plugga. Oliver var ju också ledig, men han har numera alltid egna planer. Dessa verkställer han tillsammans med sina kompisar och då oftast närmare kvällen. Veckan började annars som vanligt, det är mycket jobb, plugg och plugg, vilket jag ofta skriver om, men det är min tillvaro just nu och jag tycker att detta är inspirerande och utvecklande för min egen del.                               På jobbet går det i flygande fläng och just denna vecka får jag vara inne hos de yngre barnen vid flera tillfällen, vilket är väldigt kul. På torsdagen precis innan vår lunch, ringer min syster - hon har ett oväntat besked, vår mormor har hamnat på intensiven, hon är väldigt dålig. Jag äter lunchen tillsammans med barnen, men sedan åker jag  direkt till sjukhuset. Så oväntat detta kom från ingenstans, men så är ju livet, vi vet aldrig vad som kan hända, plötsligt stannar allt upp. Jag liksom övriga familjen och släkten runt vår mormor är tillsammans med mamma och hennes systrar  på sjukhuset. Vi kommer och går, stöttar varandra i denna svåra stund. Vår mormor har fått en massiv hjärnblödning, där hon blev medvetslös,. Det finns inget att göra  och hon ser ut att sova lugnt. 
(null)
Veckan fortsätter och på lördagen spelar Oliver match med Div 4, de möter Varla, denna jämna match slutar med förlust 6-7. Det är inte ofta som Oliver varit med detta gänget, men nu saknas många grabbar och då erbjöd han sig att vara med, vilket jag tycker var bra. Det är kul att kolla när alla våra ljuveler spelar sina matcher......
(null)
(null)
På söndagen 23/2 har tvillingarna och Elton sitt kalas. Tvillingarna har fyllt 20 år och Elton 9 år, så nu ska de firas. Hipp hipp hurra och grattis till er alla tre. Vi är nästan alla hemma hos Örnstedts, men några i släkten saknas. Här får vi som vanligt god mat och dryck. 
(null)
(null)
(null)
(null)
Tack för ett fint kalas, det är skönt att kunna träffas och umgås. Efter kalaset åker Johan och jag till SWC, där har Oliver match med sitt innebandylag. De möter Varla och vinner denna jämna kamp med 3-2. 
(null)
(null)