Fotboll och lite annat under dagarna

Det blir både fotboll och lite annat under dagarna. Vi är bra på att förena nöje med nytta. Det blir B-lagsmatch med Oliver den 2 maj. Detta är även min pappas födelsedag, så därmed var vi vid graven den 1:a maj och satte blommor. Nu är vi på Dersbovallen, där gänget möter Kungsbacka City. Denna gång vinner grabbarna med 2-0, det var väldigt skönt och kul för grabbarna. 
(null)
(null)
(null)
Såhär såg laget ut för dagen.
(null)
Jag cyklar ju förbi bygget av vår skola, varje gång jag tar mig till och från mitt arbete och nu har de kommit såhär långt. 
(null)
Liljorna som Oliver fick har slagit ut så fint. De är vackra att titta på, men luktar inte så gott. 
(null)
Den 5 maj blir det fotboll igen och nu är det A-laget med Marcus och Felix. De möter denna gång Skrea, nere i Falkenberg. Vi är som vanligt på plats.
(null)
(null)
Grabbarna vinner med 2-0 och våran Marcus gör mål på en straff. Han är så säker på dessa, men en annan är allt lite nervös, vilket jag iofs inte behöver vara.                                  Hemmavid så har vi flera projekt igång. Michaela driver upp dahlior i vårt grovkök och nu har det kommit upp lite grönt. Hon planterar sedan dessa ute i sin stuga. 
(null)
Johan ska bila bort delar av vår helgjutna trapp, för att göra plats för en trappa i trä, så att allt smälter ihop ute på vår altan.
(null)
Jag har tagit mig ut i vår trädgård för att arbeta med mitt projekt att skapa ett land. Det är inte det lättaste, men skam den som ger sig. Här finns så mycket rötter, så det var verkligen tungt att gräva. Det var en plätt med vildvuxna liljor och dessa sprider sig som ogräs. Jag ska ha kvar delar av liljorna och försöka begränsa dess yta.
(null)
Golf blir det också och vid detta tillfälle, den 7 maj är det bara Johan och jag, vilket också är mysigt. Fint väder var det, så det blev några härliga timmar på golfbanan.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Projektet med landet fortgår….
(null)
Mat blir jag servad med, då Johan fixar detta.
(null)
(null) 
(null)
På eftermiddagen åker vi ut till Erna och vid detta tillfälle hänger Marcus, Lovisa och Willy också med. Det blir gofika med glass. 
(null)
Grannarna har en kanin som vi går och hälsar på. Willy tycker att detta var spännande, han matar kaninen. Grannen kommer ut och skäller på oss, undrar vem vi är och varför jag tar kort. Jag förklarar och visar bilden och då blir han nöjdare och låter oss titta och hälsa på kaninen. 
(null)
Dagarna går och snart är det ännu en fotbollsmatch för Oliver och hans gäng. Denna gång åker vi till Fjärås, där de möter Fjärås. Nu blir det en spännande match, det blir oavgjort 3-3. 
(null)
(null)
(null)
På jobbet flyter allt på vi gör mycket intressant. Den 10 maj var vi nere i Apelviken, vi besökte mammas stuga och stranden. Det blev en lång promenad och längre på vägen hem, då vi hamnade lite fel. 
(null)
(null)
På eftermiddagen/ kvällen fortsatte jag med mitt projekt, mitt land. Johan har varit snäll och skaffat både jord och gödsel, så nu blev det till att fixa med detta. 
(null)
(null)
Dagen efter kommer lilla familjen hem och äter kvällsmat med oss. Johan fixar grillat, det blev korv. 
(null)
På fredagskvällen blir det ännu en match, nu med A-laget. Vi är på Dersbovallen och där möter de Kungsbacka. 
(null)

(null) 
(null) 
(null) 
(null)
Våra grabbar vinner matchen med 2-0.