Bara innebandy

Den 11 december fick Oliver möjlighet att vara med i div. 2 och spela match mot Bräckan. Vi åkte upp till Kungsbacka och jag hann springa en snabb sväng inne på Kungsmässan, under tiden som de samlades. Det var längesedan jag var här och det hade hänt en del. Några affärer hade slått igen och några öppnat, men jag hann inte med så mycket vid detta tillfälle, då jag ville se matchen. Snart var jag i hallen igen och då började matchen.
(null)
(null)
Det blir en jämn och bra match, där våra grabbar har ledningen en bit  in i andra perioden. De leder med 2-0 och har sedan ledningen med ett mål till 5-4 och strax därefter 6-4. Men sedan händer något och tyvärr så blir det förlust med 6-7. Det var kul att få se Oliver ta för sig och spela i div. 2 och det gjorde han väldigt bra. Det blev inga poäng från hans klubba, men han kämpade och slet som sig bör.                                               Dagen därefter var det först Michaelas tur att spela innebandy och då åkte vi ner till Tvååker.
(null)
(null)
Denna gång mötte de Kustens IF och till en början gick det väldigt bra. Michaela assisterade till första målet och gjorde sedan själv andra målet. Sedan följdes lagen åt till 4-4, men där drog Kusten iväg och ledde snart med 6-4. Tvååker kom igen till 5-6, men då ökade Kusten på sin ledning och vann tillslut med 5-8. Vi tittade inte på hela matchen, utan åkte i pausen till tredje perioden, då det var Olivers tur att spela match.  Nu var det div 4 som mötte Veddige.
(null) Mamma, Anna och killarna Erik och Elton var på plats i hallen, för att heja fram Oliver. Så snällt och kul att ni ville ta er tid och komma förbi hallen och kolla på Oliver. Tack det gör mig så glad när ni visar intresse för det som händer i mina ungdomars liv. Oliver tyckte också att det var kul att ni hade möjlighet att dyka upp i hallen.
(null)
(null)
Denna match mötte de Veddige och vann med 7-5, här fick Oliver gjort en assist och ett mål.