Föreläsning

Den 15 april skulle det ha varit mormors födelsedag som så många år tidigare, du skulle i år ha blivit 98 år. Jag skänker dig en tanke och tackar för alla fantastiska år, som vi fick tillsammans med dig. Livet går numera vidare för oss andra och det gäller att ta tillvara på tiden på bästa sätt. Minnas allt det fina och kanske även det mindre fina, allt berikar oss fast på olika sätt såklart. Vi får vara tacksam över det som varit och se fram emot den tid som kommer framöver.....              För min del började dagen med öppning av förskolan och lite senare var det en föreläsning som hägrade. 
(null)
(null)
Det blev en lyckad förmiddag framför teams och ipaden. Därefter jobbade jag en stund och sedan kunde jag åka hem till Åskloster.            På kvällen kom Marcus och Lovisa för att byta däck. Under tiden som däckbytet sker går Lovisa, Willy och jag en promenad, det blev ner till Åsklosters nya lekplats. Willy och Lovisa testade denna rutschkanan och även kompisgungan.
(null)
(null)
På fredagen skriver mamma på för lägenheten och får därmed sin nyckel. När vi slutar arbetet för dagen, så hjälper Johan och jag mamma med att åka dit med några lådor. Mamma ville även testa hur allt fungerar med garaget och nycklarna till lägenheten. När väl detta är testat och lådorna på plats så åker vi hem till Martornsgatan, för att avsluta kvällen med pizza. Det tar ett tag innan mamma kommer, då det blivit något fel med garageporten, hon blev liksom lite inlåst. Snart nog dyker hon upp och vi äter våra pizzor tillsammans.
(null)
Sedan är vi nöjda och åker hemåt för att ta det lite lugnt innan det är dags för sängen.