Väntans tider

Den 2 juli lånade vi med Willy till Kungsbacka och Lerkil, där vårat DeromeÅskloster mötte just Lerkil. Den lilla familjen ska ju snart bli föräldrar igen och Willy storebror. Lovisa går i väntans tider, så hon åker inte så långt hemifrån. Vi hänger gärna med denna lille goding, det är så mysigt. Vi hade som vanligt med oss fika, det är ett måste när man åker iväg på match. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Tyvärr blir det återigen en förlust, nu med 1-0. Vi tror på er grabbar, det är bara att hänga i och kämpa på. På kvällen åt vi snittzel, den var verkligen god.
(null)                                                                                                       Den 4 juli åker mamma och jag upp till Birgit i Kungsbacka och hälsar på henne. Jag lagar till lunchen som vi har med oss, denna gång blev det Sandkullens Lax.  
(null)
(null)
Innan vi åker hemåt hinner vi med en kaffe och fika också. Det var trevligt att se hur du bor Birgit, så fin och mysig lägenhet. Tack för att vi fick komma förbi och hälsa på dig.        Den 5 juli är vi ute vid Michaelas stuga. Här var det väldigt mycket blåbär, så jag plockar med mig lite hem.
(null)
(null)
Nästan hela tomten är täckt med blåbärsris. Jag har tänkt gräva upp några tuvor och se om jag kan plantera dem hemma hos oss. Detta ska göras till nästa år, då jag känner att jag inte får till det innan dess. Michan ska hyra ut sin stuga lite under sommarn, då de själva har bestämt sig för att de ska ut och resa.          Några dagar senare hänger Willy med oss och då leker vi med Pippis hus "Villavillerkulla" och båt "Hoppetossa" 
(null)
(null)
Vi har börjat fixa iordning i vårt storarum, taket har målats och nu ska det möbleras om.
(null)
(null)
Willy hjälper farfar med att ta bort plasten från golvet.  
(null)
Liten kille kan själv…..
(null)
(null)
(null)
(null)
Denna pjäs ska också fixas, vi ska måla om den, men det får bli vid ett annat tillfälle.             Golf blir det den 8 juli, på vår Östra bana ihop med Örnstedts.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Efter 18 hål är det gott med mat, det blev lunch på uteplatsen. Tack för ännu en härlig golfdag. 
(null)
Lite senare samma dag åkte vi ut till Erna och fikade. 
(null)
(null)
(null)
Vi passade på med att titta till hennes persikoträd och där fanns det flera persikor minsann. Tack för en mysig fikastund. På kvällen blev det grillat på vår altan och då var även mamma på besök. 
(null)
(null)