Fars dag

Dagarna går och det närmar sig fars dag och snart även jul. Michan och jag tar därför en tur till Gekås, den 7 november kör vi dit. Denna gång får vi plats för bilen långt fram, på första parkeringsdelen och det händer inte så ofta. 
(null)
Det har blivit dags att köpa klappar till Willys julkalender. I år ska vi hjälpas åt med denna. Ett och annat slank också ner i korgen, vilket inte är så ovanligt när vi hamnar på Gekås. Efter några timmar var vi nöjda och gick tillbaka till bilen för att packa in våra saker och köra hem.   
(null)
Veckan fortsatte och den 11 november var det dags för Oliver och hans division 3 gäng att spela innebandymatch i SWC. Vid detta tillfälle så mötte de Varla IBK.
(null)
(null)
(null)
Det blev en jämn och spännande match, där våra grabbar tillslut vann med 6-5. Oliver var till stor del delaktig i detta resultat, han stod för tre assist och ett mål. Det märks att han tycker att det är kul att spela, han vill ha boll och rör sig över stora delar av planen, jobbar väldigt bra och vågar ta för sig och utmana.     Någon dag senare, närmare bestämt den 13 november, så var det Michaelas tur att spela med sitt innebandylag, Tvååker.  (null)
(null)         
(null)
(null)
(null)
(null)
Detta blev också en jämn och spännande match. Michans lag vann med 5-4 och våran tjej gjorde en assist och ett mål. Även Michan tycker att det är kul och kämpar på bra, rör sig även hon över stora delar av planen och tillför mycket under spelets gång, med fina passningar och vågar ta egna avslut, som emellanåt resulterar i mål. Det är alltid kul att vara med och heja fram era lag, för mig är ni alltid bäst, våra fantastiska ungdomar…….        På söndagen den 14 november var det så äntligen fars dag och vi hade bjudit hem er alla på brunch.   
(null)
(null)
När vi alla var mätta och nöjda, så tog vi det lite lugnt och lekte med Willy. Han fick även ett litet paket, då vi inte kunde hålla oss. Han är ju så fin, helt underbar, våran goa Willy. Taadaaa det var en Harry Potter, denna figur gillar både faster Michaela och hans mamma Lovisa.                                       (null)                             
(null)
Delar av gänget slappade samtidigt i soffan. 
(null)
Vi hade en lugn och mysig brunch, så det blev en superbra fars dag. På eftermiddagen blev det ännu en innebandymatch, denna gång med division fyra laget. Matchen spelades i SWC och de mötte Särö. 
(null)
(null)
(null)
(null)
Det blev återigen en bra match, där vårat lag tillslut vann med 8-7. Denna gång blev det en assist från Olivers klubba och när han väl är inne på banan, så gör han ett väldigt bra jobb.