Gäster

Den 5 februari hade vi gäster hemma på kvällen. Vi har bjudit hem Mia och Peter på lite mat och dryck. Det var ett tag sedan vi sågs, så det var väldigt mysigt att det äntligen blev av. Vi åt och drack lite gott och sedan flyttade vi oss till soffan. 
(null)
Då det var melodifestival så satte vi på tv:n och tittade med ett öga på denna. Det var nog Mia som tittade mest och som har störst intresse i detta tv program. Här nedan kommer startordningen. 
(null)
(null)
(null)
(null)
Som vanligt brukar vi inte vara så intresserade av vem som vinner, men det var kul med lite underhållning. Det fanns även en och annan låt som vi tyckte var riktigt bra. Vinnare för kvällen blev Cornelia Jakobs "Hold me closer" och Robin Bengtsson med Innocent  Love som tillslut gick vidare till final och andra chansen. Under tiden som programmet pågick så åt vi efterrätt och drack lite kaffe därtill, det slank även ner en och annan god öl. När programmet var över så tog gästerna sina cyklar och cyklade hemåt. Tack Mia och Peter för en supermysig kväll. Det var härligt att kunna umgås en stund och bara njuta av tillvaron.