Självplock av solrosor

På söndagen den 23 augusti fick Michaela och jag lite tid över och då åkte vi till Möllers i Stamnared. Här är det självplock av solrosor. (null)
(null)
(null)
(null)
Här ligger några fält med solrosor och det ser verkligen inbjudande ut, det är bara att ge sig hän och plocka. Jag har länge pratat om detta och äntligen blev det av. Mysigt, tack för att du hängde med mig Michan.                      Någon dag senare blev det ett snabbt besök på Gekås, ihop med Johan. Vi fick ett infall och åkte hit, det var lite småsaker som vi behövde. 
(null)
Vi köpte bland annat en bok till Willy, mitt första år och den levererades någon dag senare till våra fina lilla familj Marcus, Lovisa och Willy. När jag kom dit hade lillgrabben fått napp för första gången, så söt han är. Att han fick denna möjlighet var för att han gått upp bra i vikt och det känns ju skönt. Jag har nu denna fina bild som skärmbild på min mobil... (null)
På fredagskvällen blev det återigen en fotbollsmatch, denna gång i Kungsbacka, mot just Kungsbacka. Det blev ingen rolig match för oss, då DÅFF förlorade med 3-0. Men men det är ändå alltid kul att se våran fina Marcus på plan. Men det är tungt att åka hem med förlust i bagaget. Hoppas hoppas att grabbarna kommer igen och att de kan lyckas hålla sig kvar i div. 4:a. 
(null)
(null)
Rensade sedan lite bland barnens gamla kläder och då hittade jag denna gamla overall, som Marcus hade när han var liten. Vi får se om Willy kan ha denna vid något tillfälle, annars kanske den får ligga kvar till kommande barnbarn, eller kanske någon annan kan behöva en overall. Det är allt lite nostalgiskt att hitta dessa gamla kläder....
(null)