Kristihimmelsfärd

Nu ska jag ha långledigt, så underbart det ska bli. Jag känner att jag behöver detta, har mitt arbete hängandes över mig. Nu när redovisningen är över, måste jag få ordning på detta skrivarbete.......                     Kristihimmelsfärd 21 maj började med att jag försökte skriva på mitt arbete på förmiddagen, för att sedan fixa med lunchen. Idag har vi nämligen bjudit hem mamma på lunch och sedan fika. Johan fixade grillen och jag fixade här inne med rotfrukter i ugn och gofika..... 
(null)

(null)     

(null)
Skickar med receptet, som jag fick av Michan. Hon har tidigare gjort denna goa kaka och vi hade turen att få smaka, så underbart god. Det återstår att känna efter om min kommer att smaka lika bra, men först ska det bli lunch. När mamma kom hade hon med sig varsit kuvert till oss, då vi alla fyllt år. Vi har ju inte kunnat ha några födelsedagskalas ihop, så då blev det till att fira denna dag. Tack så väldans mycket min finaste mamma, du är så snäll. Vi får se vad det kan bli för några bra och fina födelsedagsinköp. 
(null)
Vilken underbar dag det blev. Här sitter vi och njuter på altanen.......                                                  Maten smakade som vanligt bra, det är alltid fint med grillat och härligt stt äts ute på altanen, i solen. Efter en bra stund blev det kaffe och kaka, kanske inte lika god som din Michan, men denna var också väldigt god, kommer göras fler gånger.                                        När vi satt och pratade kom vi på att vi ska åka ner och spela golf på Klosterfjordens bana. Mamma ville gärna följa med och vara caddie, hon behövde komma ut och röra på sig.....   (null)
(null)
(null)
Det var skönt att komma ut på denna runda och mamma hängde med oss i flera hål, men gick sedan av och åkte hem till sitt. Tack för denna dagen mamma, så mysigt att kunna umgås ute i det härliga vädret. Golfen för min del gick inte så bra, men jag kommer tillbaka.   På fredagen fortsatte min ledighet och även mitt skrivande. Det är så underbart att vara ledig och perfekt, då jag måste få till mitt arbete. Denna gång känns det extra svårt, då jag kommit av mig, hamnat i någon konstig dvala, men jag hoppas att jag få till det på något vis. När kvällen närmade sig var Johan iväg och köpte pizza till Oliver. Vi ska iväg till Lovisas föräldrar, vilket ska bli väldigt trevligt. De har försökt bjuda hem oss några gånger, men det har inte blivit av, så nu äntligen passade det. Marcus och Lovisa hämtade en blomma härhemma, då vi ska cykla till dem i Kärra. Det var motvind och tungt att cykla för Johan, men inte för mig då jag tog min elcykel, lite orättvist......
(null)
Vilket härligt läge på detta hus, så fint. Vi började ute på baksidan med bubbel och småplock, mycket gott. Sedan blev det grillat, "valingeklassiker", färskpotatis, såser och grönsaker, allt var väldigt gott. Till kaffet blev det en cheesecake, även den mycket god. Kvällen gick fort, vi pratade om allt möjligt. Tack för en mycket trevlig kväll tillsammans med er alla.