Lite av varje

Den 11 mars var mamma och jag ute på en promenad i vår omgivning. Det är verkligen skönt att komma ut i det härliga vädret. Jag säger ofta att nu ska detta bli till en vana även hemmavid, men man hittar på många ursäkter för att det inte ska bli så. Jag borde bli bättre på att ta tillvara på dessa tillfällen, då jag verkligen behöver komma ut mer och röra på mig. Det räcker inte med mina promenader på mina raster, men där i vardagen är det mycket lättare. Jag ska försöka bättra mig även när helgen och ledighet kommer. 
(null)
Dagen efter på lördagen den 12 mars blev det innebandy med Oliver och hans gäng. Denna gång mötte de Läjet och förlorade med 7-2. Läjet har ett väldigt bra lag, så det var inte mycket Warberg hade att sätt emot i denna match. 
(null)
På söndagen den 13 mars var det dags för dm-match mot Falkenberg och denna gång har vi tre grabbar med i samma match. Det är ett historiskt ögonblick för oss. Marcus och Oliver startade på bänken och Felix inne på planen. Marcus har haft problem med sin rygg, men nu skulle ha försöka spela en halvlek, så han kom in i början av andra halvlek. Här värmer grabbarna upp inför matchen. Oliver kom in en liten stund i slutet av matchen, så nu har han gjort premiär i A-laget.
(null)     
(null)     
(null)
Det blev en tuff match för våra grabbar som Falkenberg vann med 5-0.
(null)
(null)
(null)
(null)
I publiken var ju även våran goding Willy. En av DeromeÅsklosters trogna supporters.
(null)
(null)
(null)
(null)
Efter matchen kom Felix fram och pratade med oss.
(null)
Några dagar senare, 15 mars fick jag äran att hämta Willy på Lovisas arbete. Vi tog en promenad hem från Påskbergsskolan över Morkullan och hem till lilla familjen. Han är verkligen duktig på att gå, denna underbara kille.
(null)
Det är så mysigt att ha möjligheten att få hänga med dig, bästaste Willy.