Nyårsafton!

Denna dag började, efter en god frukost, med en promenad nere vid kurorten. 
(null)
(null) 
(null)
(null)
Det blev en härlig promenad i det underbara vädret förbi Subbe Fyr.....                             Sedan åkte vi hemåt igen och började förbereda för nyårsafton. Oliver ska ha ett gäng kompisar här hemma, sex goa innebandykillar ska fira denna kväll ihop och vi ska hem till. Lars och Helena. 
(null)
När killarna kom var det dags för oss att packa vår väska och bege oss till Örnstedts. Vi kom lite tidigt, så Lars höll som bäst på med Nyårsbrasan. Vi fick kolla på denna inifrån, den sprakade och lös så fint....,, (null)
Kvällen började med snittar och välkomstskål, bubbel så gott. (null)
Sedan blev det förrätt och denna hade jag fixat, den smakade väldigt bra.
(null)
(null)
Strax därefter fick vi huvudrätten, en god fiskrätt med fina tillbehör......                               Kvällen fortsatte med en massa prat och lite spelande och raketer som sköts runt omkring oss. Det speglade sig och såg ut som om de befann sig inne hos Lars och Helena.
(null)
(null)
Efter en stund var det hög tid att njuta av efterrätten, pavlova, även denna hade jag fixat. Alltid gott med lite sött till kaffet.
(null)
När väl tolvslaget passerat och vi skålat in det nya året var vi redo för hemfärd. 
(null)
Oliver och hans gäng hade haft det bra och hann besöka en fest i närheten, innan de åkte in till stan. Vi hade själva ett supertrevligt nyår ihop med bästa Lars och Helena. Tack så väldans mycket, alltid lika härligt att umgås med er. 💕🤗😘💕😘🤗💕Gott Nytt År 2020