Semestern fortsätter hemma

Efter våran lilla tripp till Österlen, så blir det att semestern fortsätter hemma. Vi ska ha ytterligare fyra veckor och det ska bli så skönt. Vi behöver verkligen landa här hemma och fixa med vårat hem, här finns fortfarande väldigt många lådor, som står ouppackade och detta måste vi ta tag i. Många saker står fortfarande kvar i garaget sedan vår loppis och dessa måste bort. Jag packar ner en del och ställer upp det på vinden, andra saker tar jag kort på och lägger ut på loppissidor. Jag hoppas nu att någon vill ha våra saker, som ej längre passar in i vårt hem. 
(null)
(null)
(null)
Jag får även köpt och planterat lite fina sommarblommor, vid vår uteplats och runt huset. Det blir bland annat lavendel och mårbackapelagonier i år, dessa blommor tycker jag mycket om. 
(null)
(null)
Våran minsting, som blivit 18 år, har äntligen fått ett sommarjobb. Han har turen att bli anställd på Fladen båtarna. Jobbet får han genom en kompis, som också jobbar där, han är så glad för detta. Det är härligt att tjäna egna pengar.  
(null)
Han provjobbade, första gången, när vi var på Österlen och då fick mamma rycka in och köra honom. Tack snälla för att du kunde ställa upp och hjälpa till. Nu sedan vi kommit hem, har det blivit jobb, vid flera tillfälle och då har vi skjutsat ner honom till hamnen.                      Barnvakt för vårat fantastiska barnbarn, har vi också varit. Här den 10 juli är det jag och Willy och vi väntar på farfar. Han har varit iväg och spelat golf och lovade komma till oss, så snart han kom hem.
(null)
Men innan Johan dyker upp, så får jag hjälp utav min fina mamma och vi är tillsammans ute på en promenad. Så efter en stund somnar Willy i vagnen, då han inte orkade vänta på farfar längre. 
(null)
Lite senare kommer farfar och då leker vi och lär sedan Willy ta sig upp i soffan och sedan backa ner för soffan.
(null)
(null)
(null)
Dagen efter, dvs den 11 juli blir det grillat och då passar vi på med att bjuda hem min mamma på lite mat. Det är väldigt underbart ute, så vi dukar upp på vår baksida. Här sitter vi sedan och njuter en lång stund. 
(null)
(null)