Halloween

Denna vecka har det även varit höstlov för Oliver, men Johan och jag jobbar på som vanligt. Oliver hade fullt upp med sitt under veckan, så honom såg vi inte mycket utav. Vi arbetade ju på dagarna och han hängde med kompisar på eftermiddagar och kvällar, några träning hade han också, vilka vi naturligtvis skjutsade till. På fredagen blev jag ledig, då vi hade få barn på förskolan, så härligt. Jag fixade lite här hemma och hann även med att åka med Oliver till Lågprislegenden i Veddige. Han ska på fest och ville köpa engångslinser och en mask. Vi åkte även en sväng om kyrkogården i Derome/Ås och lämnade en gravbukett på Unos plats, där var så fint.
(null)
Snart var vi hemma igen och då fortsatte jag att fixa och plocka här hemma. Efter några timmar började Oliver fixa med sina linser. Det var inte lätt att få i dessa, men efter en stunds prövande, löste han det. Han såg så läskig ut och blev nöjd med sin utstyrsel. Medans Oliver hade lite förfest och sedan drog iväg på annan fest, så åkte vi in till Marcus, Lovisa och Willy och hjälpte dem med att flytta. De ska flytta ned en våning, har fått en trea. Där fanns många lådor, allt var i stort sätt nedpackat. Det blev många vändor upp och ner i trapphuset och under tiden hängde jag med Willy. 
(null)
(null)
Vi lekte i babygymmet och sjöng en hel del. Efter en bra stund blev lilleman väldigt trött och jag lyckades tillslut söva den lille. Här sover han tryggt i min famn, goaste, bästaste,  underbaraste och finaste Willy. Han är så ljuvlig vårat första lilla barnbarn, vilken fantastisk känsla att få uppleva detta.....
(null) 
(null)
Några timmar senare var lådor och mindre möblemang nedflyttat och vi avslutade kvällen med att äta pizza. Något senare återvände Johan och jag hemåt. Vi är väldigt nöjda med att vi kunde hjälpa till med  detta , det känns så bra att vara behövd och samtidigt hänga med några av de bästa......   På lördagen var det vår tur att gå på party. Vi är hembjudna till Peter och Mia på Halloweenparty, det ska bli så kul. Men först ska jag åka och sälja på loppis i Veddige. Jag gick upp tidigt och packade bilen full och gav mig sedan iväg. Det är första gången jag gör detta själv, men det ska nog gå bra. 
(null)
Det tog väldigt lång tid att packa upp alla sakerna, som vanligt har jag alldeles förmycket med mig. Det kom ganska mycket människor och vi hade tur med vädret. Johan och Erna kom på besök och lämnade lite go fika till mig, tack för detta. I slutet på dagen kom Thilda och Adam och då fick han med sig glas och lite annat, som han behövde hem till sitt. Det kom även några gubbar i slutet som pratade engelska, de ville köpa några lampor och betala med euro, men då bestämde jag mig för att ge dem lamporna i stället. Det var samtidigt som jag höll på att packa ihop och då ville jag bara bli av med dessa.  (null)
(null)
(null)
Det gick ganska trögt med försäljningen, men jag blev ändå av med en hel del saker. Ingen större vinst denna gång, men jag tycker att detta är kul, vill gärna att sakerna ska hamna hos någon som har behov av dem. Jag har väldigt svårt för att slänga våra pinaler som fortfarande är användbara och i bra skick. Jag får åka iväg fler gånger, men det får bli till våren. Det gick bra att vara själv och det var ju inte så långt bort denna gång, men alltid roligare med sällskap, så kanske min dotter kan hänga med nästa gång....                               När jag kom hem igen var det mat och duschen som gällde. Sedan fixade vi oss inför kvällens party. 
(null)
När vi kom dit var det såhär arrangerat på utsidan, allt var förberett för Halloween. (null)
(null)
(null)
(null)
Likadant var det på insidan. 
(null)
(null)
Där vi började med fördrink och förrätt. Här sitter Adam eller "Grannen, kom in på en stänkare" (null)
Vi fick läskig mat att äta och dricka.  (null)
(null)
(null)
Lite senare kommer några grannbarn på bus eller godis.....
(null)
(null)
Här är vi samlade alla tillsammans.
(null)
Tack för en mycket läskig kväll med god mat och dryck och en fantastisk utsmyckning. Ni har verkligen fått med allt, superhäftigt.