Stundande helg igen!

På fredagen var det Oliver första sommarlovsdag, så han och en kompis sov fortfarande när jag åkte hemifrån. Det blev sent innan grabbarna var hemma från sin klassfest, men de hade haft kul och det är det viktigaste. Johan och jag arbetade ju som vanligt, vi är ännu inte lediga. Det lär dröja fyra veckor till innan vår semester börjar, men det har börjat märkas på vårt jobb, att  semestern är nära. Men innan jag tog mig an dagens arbete, hade jag lovat hämta Michan, då hon ska ha vår bil. Jag hade även lovat Marcus att jag skulle besiktiga hans bil och så gjorde jag. 
(null)
Under tiden kopplade jag av med en kopp kaffe och en tidning.... (null)
Det gick inte så bra för bilen på besiktningen, en hel del tvåor. Vad ska vi göra nu???? Bilen kan iaf köras fram till 15 juli, så innan dess får vi ha bestämt oss för vad som ska ske med bilen.....Sedan fortsatte jag till mitt arbete.      Vi arbetade ihop på förskolan idag, våra barn fick vara på Lyckan och Ängen och det funkade mycket bra. Men det var ändå väldigt skönt när eftermiddagen/kvällen närmade sig och jag fick åka hem från jobbet, jag stängde ju huset. För även jag var lite trött efter gårdagen, det blev ingen reda med sömnen innnan killarna var hemma. Därmed längtade jag än mer hem, just denna kväll....                      När jag väl kom hem fixade vi  taccos och åt detta.....
(null)   (null)
Det var så gott med mat och sedan landade vi i soffan och kollade på tv....
På lördagen den 15 juni, blev det ytterligare en golfrunda med Örnstedts, 9 hål på Östra banan..... (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Det var en härlig dag, fint väder, trevligt sällskap och med något bättre bollträff för min del. Vilket gjorde att jag fick samlat ihop några fler poäng, under denna runda. Vi tog oss sedan tid att äta en lunch efter runda, så mysigt och gott. Tack för några underbara timmar ihop med er.
🤗💕😘💕🤗💕😘💕🤗