Blandat

Här har ni lite blandat, det var fotboll på Håstens Ip. DeromeÅsklosters B-lag mötte Tölö. Denna gång var det våran Felix som var med och spelade. Vi vann med 1-0 och det var Felix som gjorde en jättebra framspelning till Hampus som kontrollerat slog in bollen i mål. Kul att kunna klå Tölö och det gjorde vi på ett bra sätt. 
(null)
(null)
Här växer min blivande arbetsplats fram. Det ska bli intressant att få komma till en helt ny skola, men ännu dröjer det något år. 
(null)
En kväll under veckan var vi på Lokalen med mamma och oss syskon. Här åt vi gott och drack lite därtill. Det var mysigt att hänga här tillsammans några timmar. 
(null)
(null)
(null)
På fredagskvällen åkte vi ner till Halmstad och där blev det fotboll. DeromeÅskloster mötte Leikin och våran goding Willy hängde med oss ner för att kolla på matchen. 
(null)
(null)
(null)
Vi hade med oss fika, hann med både att leka, spela lite boll och fika. Det var ok väder i första halvlek, men sedan började det att regna. Vi hade ingenstans att ta skydd, så vi blev helt genomdränkta av regnet. Vi gav upp en kort stund innan matchen var slut. Leikin vann med 3-1, vilket inte gjorde det bättre, men de var det bättre laget för dagen/kvällen.                               Dagen efter var Michaela och jag på årets bokmässa i Göteborg. 
(null)
(null)
(null)
Vi hittade lite böcker och lite annat att köpa. Det är mysigt att vara på bokmässan.                 Dagen efter närmare bestämt den 1 oktober blev det pannbiffar, sås, potatis och grönsaker. Johan gillar att laga mat och ibland får har mer lust än andra dagar. Det var väldigt gott. 
(null)
På eftermiddagen blev vi bjudna på fika hemma hos Lilla familjen. Här fick vi god hembakad paj med vaniljsås och glass. Tack det är alltid lika mysigt att komma hem till er och hänga några timmar. 
(null)
Den 3 oktober blev det än mer fotboll. Denna gång i Åsa på deras plastgräs. Nu är två av våra grabbar med, Felix och Oliver. 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null)
Det blev en jämn och bra match, där våra grabbar vinner med 1-0. Den 7 oktober blev det en sista match för vårat A-lag DeromeÅskloster. Vi tar oss till Östervi där vi ska möta L:a Träslövs FF. 
(null)   
(null)
(null)
Det blir en bra match där våra killar leder med 3-0 redan efter 13 minuter, hur ska detta sluta? Men i andra halvlek börjar L:a Träslöv din upphämtning, de gör 3-1 och 3-2, men sedan blir det inget mer mål. Vi vinner tillslut matchen med 3-2 och det är ju extra skönt att avsluta säsongen med en vinst. 
(null)
DeromeÅskloster kommer på en fjärdeplats i årets serie och det känns ändå rätt bra. Vi var i ledningen innan vårt sommaruppehåll, men tappade detta då vi förlorade matcher som vi behövde vinna. Det gick lite knackigt under delar av säsongen. Men sista matchen blev en vist och det är ju väldigt bra.




Kommentera här: