Februari

Den 3 februari blev det kalas i Kullavik. Det var barnens kusin Elton som fyllde 13 år. 
(null)
(null)
(null)
(null)
God mat och därefter god tårta bjöds det på. Mysigt att fira våran Elton och tack för allt. 
(null)
Dagen efter var det handboll och då var vi där och kollade på Alice och hennes Aranäs lag. De vann stort och Alice gjorde många poäng, det blev både straffmål och andra mål från Alice. Det var verkligen kul att se Alice spela.  Den 8 och 9 februari var det en hel del snö på marken. Här kommer några foton. 
(null)
(null)
(null)
(null)
Den 10 februari var vi hemma hos Annica, en fd kollega som bor i Vinberg. Det var Ingela, Anette och jag som åkte dit tillsammans. Här åt vi frukost och pratade och pratade hur länge som helst. Allt var supergott, men det som jag fastnade för var yoghurt med nötter och honung, hur gott som helst. Tack för många trevliga och mysiga timmar. Ni är fantastiska att umgås med och tiden går otroligt fort. 
(null)
Den 13 februari åt vi varsin semla framför tv:n. Det är så otroligt gott, mums.
(null)
Ytterligare några dagar senare, nämligen den 17 februari hade vi bjudit hem Tim:s föräldrar och Michan, Tim och lilla Lykke för att fira att vi blivit farfar/farmor och morfar/mormor. 
(null)
(null)
Goaste, sötaste och finaste Lykke. Det var mysigt att det äntligen blev en träff, så att vi fick bjudit hem er alla. Det blev mer häng med barnbarn, då de gärna kommer hem på besök. 
(null)
(null)
Det hinns med shoppinglunch och träning också. 
(null)
(null)
Besök hemma hos våra barn blir det också.    Här har Michan, Lykke och jag lite mys hos dem. 
(null)  
(null) 
(null)
Även de andra godingarna kommer hem och hänger hos oss. Det är så mysigt att hänga med er alla. 
(null)
(null) 

 


















Kommentera här: