Dagar i mars

Dagar i mars är fyllda av innebandy, barnbarn och fotboll, precis som vi vill ha det. Vi var i Veddige den 1 mars och kollade på Oliver och hans innebandygäng. 
(null)
(null)
De mötte Warbergs IBF och vann matchen med 12 - 2 och våran Oliver gjorde 1 mål och 1 assist. Grabbarna är ett fantastiskt lag och de spelar otroligt bra tillsammans. Det är så härligt att se detta gäng och följa deras matcher.                                                           Dagen efter var vi i Veddige igen. Denna gång blev det lunch hos Erna och nu var även Michan och Lykke med oss. 
(null)
(null)
Efter den goda lunchen hängde Erna med oss ner till fotbollsplanen och där skulle vårat fotbollsgäng DeromeÅskloster spela träningsmatch mot Alet. Våra grabbar vann med 5-2 och våran Felix gjorde 1 mål. Det var en bra match där våra killar vann helt rättvist. Även Willy var på plats och denna gång med sin pappa, som stod vid sidan av planen och var där för att kolla på matchen. 
(null)
(null)
På kvällen var vi hembjudna till Örnstedts, där vi fick god mat och dryck. 
(null)
(null)
Tack för en supermysig kväll ihop med er. 
(null)
Dagen efter fick vi besök igen, våran goding kom förbi med sin mamma, då de ville ha lite sällskap. Efter en stund tog jag mig upp till SWC där Elton spelade med sitt innebandygäng Särö och de mötte naturligtvis Varberg. Det var kul att se när Elton spelar, han är riktigt duktig. 
(null)
Någon dag senare när jag cyklar förbi vår nya skola, passar jag på med att ta ett kort. Här händer det grejer, byggandet rullar på. Det är kul att de hur nya skolan växer fram.
(null)
Den 7 mars åker Sofia och jag med några andra kolleger till Göteborg och Eldorado. Vi fick komma hit på studiebesök och se detta fantastiska ställe. Tänk om vi kunde få till något liknande eller iaf delar av detta på vår nya skola. Det hade varit så otroligt fint. 
(null)
(null)
Vi har en hel del material och här fick vi möjlighet att se hur de kan användas.       Dessa tavlor fanns i varje rum, så kunde man prata om det som ska göras och hur det var. 
(null)
(null)
(null)
Vi fick några givande och härliga timmar och en del att ta in och tänka på hur vi kan göra i vår vardag på vår skola.                                                 Någon dag senare blev det ännu en fotbollsmatch och nu var även Otto och Lovisa med och kollade. DeromeÅskloster mötte Ullared i DM och vann matchen med       1 - 0. 
(null)
(null)
Det blir en del häng med Michan och hennes goding och det är vi så tacksamma för. Vilken ynnest att ha dem så nära som vi har och att de vill hänga och umgås med oss. Det händer så mycket med den lilla tjejen och det är fantastiskt att få vara med och dela detta med Michan och Tim. 
(null)
Ibland hänger vi hemma hos oss och ibland blir det en utflykt. Här ska vi åka till Kullagården och fika.  
(null)
Det blev en riktig gofika. Vi tog lite av varje och delade sedan på godsakerna. 
(null)
Tack för denna mysiga utflykt. 







Kommentera här: