Vardag igen!

Nu är det tillbaka till vardag igen, med fotboll. Bakade en äppelkaka till A-lagets match, då jag skulle ha öppet i vår kiosk på Klostervallen. Våra egna grabbar spelade dock inte, då Marcus fortfarande har ont i huvudet efter en duell när han blev nickad i bakhuvudet och Felix var avstängd (3 gula kort). Innan de stora skulle spela dömde Oliver och en kompis en P05 match, så jag hade även öppet kiosken för detta lag. Det var kul att stå i kiosken, då jag hade fullt upp under hela tiden som kiosken var öppen. De stora grabbarna vann sin match med 2-1, men de har otroligt svårt för att få till det framför mål. 
Idag var det dags för Oliver och hans gäng att spela match på Dersbovallen. De mötte Apel 99. Det var en jämn match som tillslut slutade 2-2. Oliver var en av målskyttarna och han gjorde första målet. Alla grabbarna gjorde sitt allra bästa och det är kul att se hur de har utvecklats och tar för sig mer och mer.
 
Nu är vi ute på lite pokemonjakt i Espevik, skönt att komma ut och röra på sig lite
 
 
 Kvällen avslutades med pokemonjakt inne i stan vid Kusthotellet och Subbe Fyr och sedan fika och hockey hemma hos Marcus....
 
 

Kommentera här: