Släktfejden 10 september 2023

Detta år gick vår årliga golftävling av stapeln en söndagen, det blev Släktfejden 10 september 2023. Det var jag som arrangerade tävlingen detta år, då jag var vinnare sedan året innan. Vi var på vår Västra golfbana nere i Himle. Vi var tolv stycken spelare indelade i tre olika bollar. Jag hade gjort iordning varsin goodiebag med en kexchoklad och en stång att ha under golfturnen. Jag gick med Elias, Erik och Camilla. Vi hade en väldigt bra runda tillsammans. Det var även närmast pin på hål 7 och längsta drive på hål 18. 
(null)
Det var två långtslående grabbar och en säker tjej, som höll sig mestadels på fareway.
(null) 
(null)  
(null)
Vi bjöd på kycklinggryta och ris med dryck därtill. Årets vinnare blev Johan. Längsta drive herr tillföll också Johan. Längsta drive dam gick till Anna och närmast pin gick till Felix. Nu blir det så att vi får ordna nästa års tävling igen och det blir ju bra. Tack till alla som var med och tävlade och ni alla som hjälpt till på olika sätt. Det är så bra när man kan få lite hjälp, då det är ett litet arrangemang att anordna denna tävling. Några dagar senare var det fotbollsmatch och återigen var det B-laget med Oliver och gänget. Matchen var på Östervi och där mötte vi L:a Träslövs FF. 
(null) (null)
(null)
(null)
(null)
Våra grabbar gör en bra match, de leder med 2-0 efter en kvart, men sedan kommer L:a Träslöv igång. Det står 2-2 i halvlek och tyvärr så vinner L:a Träslöv matchen med 3-2. Det är bara att lägga detta bakom sig och ta nya tag till nästa match. 





Kommentera här: