Förberedelser

Här hemma fortsätter förberedelser inför studenten. Vi har en stor sandhög som jag gärna vill få bort. Jag kämpar och sliter, skyfflar och öser, det är ett tungt arbete, men skam den som ger dig. (null)
(null)
Trasigt tegel har vi också utspritt runt om huset, mest här på framsidan. Dessa skärvor samlar vi ihop och slänger i gropen innanför vår nya uppmurade del. Mamma är här och hjälper oss, det är till stor hjälp, tack så mycket för detta. På insidan fixar snickarna med det sista, det är gipsplattor som ska upp. 
(null) 
(null)
Ställningen ska ner runt delar av huset, det är så skönt att det närmar sig slutet.
(null)
Uterummet blir nästan färdigt, våra rutor i snedtaket har blivit försenade. Tyvärr var det en olyckshändelse när rutorna var på väg, de hamnade på vägen och krossades. Men men plast duger såklart lika bra, det viktigaste är att vi kan vara i vårt uterum och det kan vi. Här har vi börjat möblera med mattor och bord. Vi fick köpa några nya mattor, dessa kan även användas utomhus, så det blev bra. Skönt att ha något att gå och ha fötterna på, då det bara är ett gjutet golv än så länge. Denna platta med slingor i måste ju vila ett tag innan man kan lägga klinkers ovanpå.