1:a maj

Veckan flöt på och snart var det fredag 1:a maj och vi hade återigen bjudit hem barnen, denna gång ville jag ut i skog och mark. Jag önskade bli firad utomhus med picnic och godispåse, så som vi ofta gjort på 1:a maj.....,,,
Marcus och Lovisa kom hem lite tidigare, för att byta däck på hennes bil och snart dök även Michaela upp. Felix kunde inte denna gång, då han skulle iväg och spela golf. Efter att däcken var bytta, så grillade vi korv och fixade några andra tillbehör. Därefter gav vi oss iväg till Stättared för en långpromenad i skogen. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Vädret var lite si och så, men det var väldigt skönt att komma ut och få rört på sig. Vi tittade lite på de mindre djuren och tog sedan en fika och så det viktigaste när man majar, godispåsen såklart.
(null)
(null)
Efter fikan åkte vi hem till oss igen och då blev det lasagne, en getostlasagne och en vanlig lasagne. (null)
(null)
Lite senare plockade vi fram monopolet och spelade ihop med våra ungdomar. Det var verkligen längesedan man spelade detta spel, men så kul det var.
(null)
Det är verkligen roligt att göra saker tillsammans, jag är så tacksam för att ni ville hänga med på dagens äventyr. Ett stort varmt tack från mig till er alla. Kram och puss. 💕💕

Kommentera här: