Mycket kul

Veckan gick som vanligt fort, fullt upp med jobb, plugg och plugg, men inför helgen väntar mycket kul..... På torsdagen 6 februari hann jag med att vara med min rektor och specialpedagogen på utvecklingsplansmöte med en annan förskola, det blev en givande dag. Men det tar på krafterna att vara sittandes på en stol en hel dag....
På fredag 7 februari ska jag hem till Anette och där får jag träffa Ingela och Annica, det var ett tag sedan vi sågs senast......                    Anette hade fixat med god mat och dryck, underbart och vi bara pratade och pratade, tiden gick fort.... (null)
Tack för allt, mycket gott att äta och dricka och framförallt så himla kul att träffas och prata. Tiden går väldigt fort när vi ses, det är som om det var igår, hoppas att vi ses snart igen.......                                                                    På lördagen kom först Carina och Per förbi en liten stund, då de skulle vidare på kalas till Joakim och Alma. Så kul att ses, det var ett tag sedan sist. Det blev fika och även en massa prat om det ena och det andra. En fin present fick jag också, tack så väldans mycket, jättefina Ernst vaser. 
(null)
Sedan blev det bowling med Örnstedts och Månssons, men först lite småplock hemma hos Månssons, så mysigt. Örnstedts var gulliga och hämtade oss, det var Emelie som ställde upp som taxichaufför, så att vi kom dit med bil. Tack det var mycket snällt av dig goa Emelie. 
(null)
(null)
Det var längesedan vi sågs, men lika trevligt och trivsamt som alltid. När vi efter någon timma hade suttit ner och myst, så var det tid att åka till bruket och bowlingen. Nu var det Annelies tur att vara gullig och skjutsa hela sällskapet. När vi väl var framme, hängdes ytterkläderna av och sedan tog vi på oss bowlingskorna. Tjejerna fick en bana och killarna banan bredvid, nu gäller det....
(null)

(null)
(null)
Det var väldigt kul att spela och en och annan strike blev det också. Lite gott att dricka under tiden som vi bowlade blev det likaså. 
(null)
(null) 
(null)
Jag fick en cider av något slag, god var den iaf. När våran timma var till ända, var vi nöjda och lite hungriga. En mumsig hamburgare blev det för min del och lite mer cider.
(null)
Efter några timmar på Bruket så var vi nöjda igen och då var Anneli gullig och körde hem oss. Tack för en mysig kväll tillsammans med er familjerna Månssons och Örnstedts, alltid lika kul att ses.......




Kommentera här: